Madecassol Krem çatlaklara iyi gelir mi? Madecassol ne işe yarar, sivilce lekeleri geçirir mi?

Centella Asiatica isimli bitkinin özünden oluşan ve mucizevi etkiler gösteren krem olarak bilinen krem, cilt sorunlarının tedavisinde kullanılmaktadır. Cilt üzerinden herhangi bir yan etki ile karşılaşılmaması sayesinde hiçbir kuşkuya kapılmadan tercih edilebilecek Madecassol Krem faydaları? Birbirinden çeşitli yararları olmasıyla beraber güzel kokusuyla da kullananların beğenisini kazanan Madecassol Krem 2020 fiyatı

Madecassol Krem çatlaklara iyi gelir mi? Madecassol ne işe yarar, sivilce lekeleri geçirir mi?
Madecassol Krem çatlaklara iyi gelir mi? Madecassol ne işe yarar, sivilce lekeleri geçirir mi?
GİRİŞ 01.02.2021 10:23 GÜNCELLEME 01.02.2021 10:23
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Madecassol Krem, bilhassa cilt üzerinde oluşum gösteren yanık yahut yara gibi problemlerin tedavisi için kullanılmasının yanı sıra sivilce ya da akne gibi cilt sorunlarında son derece etkili sonuçlar gösteren bir üründür. Deneyimleyen kişilerin memnun kalma oranının bir hayli yüksek olması sayesinde son dönemlerin en favori ürünü olma özelliği gösteren Madecassol Krem'in etken maddesi Centalla Asiatica adlı bir bitkidir. Peki, bütün cilt yapısına sahip olan kişilerin hiç tereddüt bile etmeden kullanabileceği, aynı zamanda nemlendirici olarak kullanma fırsatını elde edebileceğiniz Madecassol Krem ne işe yarar, faydaları nelerdir? Ciltte meydana gelen güneş lekeleri ve çatlak gibi sorunların da başarılı bir şekilde üstesinden gelen ve ağırlıklı olarak bitkisel bir içeriği bulunması nedeniyle geniş bir kesimin ilgi odağı haline gelen Madecassol Krem fiyatı ne kadar kaç TL?

Travazol Krem ne kadar, fiyatı! Travazol krem ne işe yarar, niçin kullanılır: Yüze sürülür mü?

MADECASOL KREM NEDİR, FAYDALARI NELERDİR?

Vücutta çeşitli faktörlerden ötürü oluşum gösteren akne izlerinin iyiden iyiye minimum seviyeye inmesi için etki göstermektedir. Bilhassa ergenlik çağından veya sivilce probleminin baş gösterdiği herhangi bir zamandan geriye kalan akne izlerinin görüntüsünün azalmasında son derece fayda sağlamaktadır.

Fito Krem fiyatı 2021 | Gözenekleri küçültür mü? Fito Krem ne işe yarar, cildi sıkılaştırır mı?

Madecassol kremin bir diğer faydası ise ciltte meydana gelen yara izlerinin ortadan kaldırılması için savaşmaktadır. Çarpma, kesik veya düşme sonucunda ciltte kendini gösteren yaraların kapanmasının ardından dokunun beslenmesini, onarılmasını ve yenilenmesini sağlayarak sağlıklı bir görünümü kavuşturmaktadır. Aynı zamanda yara izinin iyileşmesi sürecini de hızlandırdığı bilinmektedir.

Günlük yaşamda hemen herkesin ufak kazalardan bile yaşayabileceği yanık izlerinin görüntüsünü ciddi ölçüde azaltmaya destek vermesiyle ön plana çıkmaktadır. Cildin yanıktan kaynaklı olarak meydana gelen hasarlı dokunun tedavi sürecine katkı sağlayarak, yanık izlerinin ne kadar eski ya da derin olup olmamasıyla paralel şekilde yüzde doksana kadar iyileşme imkanı sunmaktadır.

Özellikle sık ve çok kilo alıp vermekle bağlantılı olarak meydana gelen cilt çatlaklarının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Pek çok kadının muzdarip olduğu bir konu olan cilt çatlaklarında çok eski ve derin olanlar üzerinde yüksek oranda etki göstermese de, henüz yeni meydana gelen ve kırmızı görünümdeki cilt çatlaklarına bir hayli iyi gelen bir krem olma özelliği göstermektedir. Aynı zamanda vücudunuzu çeşitli bölgelerinde karşılaştığınız çatlaklara ek olarak dudak, diz ve direk kısımlarında kendini gösteren çatlakları da tedavi etmektedir.

Madecassol kreminin yararları arasında ameliyat ve dikişten kaynaklı olarak oluşum gösteren izlerin de görünümü gözle görülür bir şekilde azaltma görevini üstlenmektedir. Bilhassa fazla eski olmayan ve henüz kapanmamış vaziyetteki ameliyat izlerinin üzerine ince tabaka halinde sürüldüğü zaman çok başarılı sonuçlar göstermektedir.

Tüm bunların yanı sıra Madecassol kreminin cildi beyazlatma fonksiyonu bulunmaktadır. Vücudunuzdaki renk eşitsizliği, koyuluk ve gölgelik gibi sorunlardan şikayetçiyseniz bu krem sizin imdadınıza yetişecektir. Ciltteki hücrelerin tazelik ve yenilik kazanmasına destek vererek doğal yollardan cildinizin beyazlamasına yardımcı olan mucizevi bir üründür.

Öte yandan güneşin zararlı etkilerine maruz kalmanın bir sonucu olan lekelerin geçmesine yardımcı olduğu da bilinmektedir. Bilhassa yaz dönemlerinde UV ışınlarından kaynaklı olarak kimi hassas cilt yapısına sahip kimselerde meydana gelen lekeleri ortadan kaldırmak için en iyi seçeneklerden bir tanesi de hiç şüphesiz Madecassol Krem’dir.

Diğer taraftan güneş lekelerinin giderilmesine önemli destek verdiği gibi yaşlanmada ötürü baş gösterebilecek lekelerin de giderilmesi için fayda sağlamaktadır. Ağırlıklı olarak yüzdeki çene, alın, yanak ve şakak gibi kısımlarda yaşın artmasıyla beraber oluşum gösterebilecek kahverengi lekeleri komple ortada kaldırmaya yardımcı olmaktadır.

Madecassol Kremin cilt problemlerinden kullanılmasının dışında günlük cilt bakımının olmazsa olmaz bir ürünü olarak da karşımıza çıkmaktadır. Cildi nemlendirme görevi de bulunan Madecassol Krem, cildinizin dinç ve sağlıklı bir görüntüye kavuşmasını sağlayacaktır.

Madecassol krem ne işe yarar? sorusunun yanıtını arayanlar için bir diğer özellik ise vücudun pek çok noktasında meydana gelebilecek kırışıklıkların giderilmesinde etkili olduğu bilinmektedir. Cilt üzerindeki kolajenin miktarını maksimum seviyeye getirerek kırışıklıkların giderek azalmasında ve kaz ayaklarının yok edilmesinde son derece etki göstermektedir.

Şayet sizin de tırnaklarınız ince ve kolayca kırılmaya elverişli bir yapıya sahipse Madecassol Kremi kullanmanızı öneririz, tırnak bakımının da vazgeçilmez bir ürünü haline gelen bu kremi kullandığınızda tırnaklarınızın güçlendiğini göreceksiniz.

madecassol lrem nedir faydaları nelerdir

MADECASSOL KREM FİYATI, NE KADAR KAÇ TL?

Eczaneler dışında başka hiçbir yerde satışa sunulmayan, cildi besleme, onarma ve yenileme gibi özellikleri de içerisinde barındıran Madecassol Kremin fiyatı sadece 25.94 TL'dir. Bununla birlikte Madecassol Kreminizi temin ederken muhakkak ürünün son kullanma tarihini inceleyin ve paketin sağlam olup olmamasına dikkat edin. Öte yandan şayet kreminizi ''reçeteli'' olarak temin etmek isterseniz de devlet tarafından bedeli karşılanmaktadır.

Tüm bunların dışında Madecassol Kremi kullanmaya başlamadan evvel ilacın prospektüsünü de incelemeyi ihmal etmeyin, eğer ki ilacın içerisinde bulunan herhangi bir maddeye karşı vücudunuz alerjik bir semptom gösteriyorsa kullanmayı bırakın. 

MADECASSOL KREM YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Madecassol Kremin dozunu aşmadığınız ve düzenli bir biçimde kullandığınız takdirde vücutta herhangi bir yan etki göstermeyecektir. Fakat her ne kadar ender bir şekilde görülse de kimilerinde açık yaraya sürülmesi halinde cilt üzerinde tahriş veya su dolu kabarcık oluşum gösterebilmektedir. Siz de yan etkiyle karşılaşmanız durumunda konuyla ilgili uzman hekim desteği almanız gerekmektedir.

MADECASSOL KREMİ KULLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Madecassol Kremi cildinizin bütününe uygulamayan önce ilk etapta minik bir kısımda denedikten sonra şayet kızarıklık, yanma ve kaşıntı gibi problemlerle karşılaşmıyorsanız gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. 

Bununla birlikte Madecassol Kremin kesinlikle göz ile temasından kaçınılması gerekmektedir, eğer kaza sonucu değerse anında bolca suyla gözlerini kremden arındırmanız gerekmektedir.

Her şeyden önce aslında dikkate alınması gereken en önemli nokta ise Madecassol Kreme başlamadan önce kendi başınıza hareket etmeden dermatolog uzmanına görünmeniz gerekmektedir. Bu sayede kremin cildiniz için uygun olup olmadığını ve kullanmanız halinde ne gibi durumlarla karşılaşabileceğinizi öğrenebileceksiniz.

MADECASSOL KREM NASIL SAKLANMALIDIR?

Madecassol Kremin cilt üzerindeki faydalı etkilerini kaybetmemesi için doğru bir biçimde saklama yöntemi uygulanmalıdır. Bu noktada pek çok kimse kremi saklama koşullarını yanlış bir şekilde uyguladığı için her ne kadar ürünün son kullanma tarihi geçmemiş olsa bile özelliklerini kaybettiğinden ötürü yarar görememektedir.

Bu nedenle Madecassol kreminizi 25 derece sıcaklığın altındaki alanlarda saklamanız gerekmektedir. Bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise çocukların kolayca ulaşamayacağı bölgelerde muhafaza etmeniz lazım gelmektedir. Madecassol Kremin kullanım ömrü 24 aydır, bu zamandan sonra kreminizin kapağı açılmamış dahi olsa kesinlikle kullanılmayıp çöpe atılmalıdır.

MADECASSOL KREMİ HERKES KULLANABİLİR Mİ?

Madecassol Kremin piyasada satılan diğer bütün kremlerden en önemli avantajı ise hiç şüphesiz kremin hemen herkesin kullanabilmesidir. Hamile (gebe) ya da emziren kadınların ve hatta çocukların bile yararlanabileceği bu kremin kullanılmasında herhangi bir zararı-sakıncası bulunmamaktadır. 

MADECASSOL KREM NE KADAR ZAMANDA ETKİ ETMEKTEDİR?

Madecassol Krem, cildiniz mevcut durumda problemin çeşidine, cilt üzerindeki iz ya da leke gibi problemlerin derinliğine-yoğunluğuna ve hangi cilt tipine sahip olduğunuzla doğru orantılı olarak farklılıklar gösterebilmektedir. Ancak Madecassol Kremin cilt üzerindeki ilk etkilerini kullanmaya başladıktan itibaren 2 hafta içinde göstermeye başlamakla beraber, kesin sonuç alabilmek adına 3 yahut 4 ay boyunca, hatta bazı hallerde 6 aya kadar düzenli biçimde uygulanması gerekmektedir.

MADECASSOL KREMİN İÇERİSİNDE HANGİ MADDELER BULUNMAKTADIR?

Madecassol Kreminin etken maddesini ''Centella Asiatica'' isimli bir bitki türü oluşturmakla birlikte, üründeki 1 gramın içinde toplamda 10 mg etken madde barındırmaktadır. Bununla birlikte; içerisindeki yardımcı maddelerin neler olduğu açıklanacak olursa saf su, terpen içermeyen ıtır yağı,sıvı parafin,glikol stearat,propilen glikol, terpen içermeyen lavanta yağıdır. Özetle, ürünün tüm bu maddelerine bakıldığında genel olarak doğal ve bitkisel içerikli bir ürün olduğunu söyleyebilmek mümkündür.

MADECASSOL KREM NASIL KULLANILIR?

Madecassol Krem, hangi amaçla kullanıldığına bağlı olarak kullanımında da değişkenlik söz konusu olmaktadır. Şayet, vücudunuzda oluşan yaraların iyileşmesi adına yararlanmak istiyorsanız, kreminizi yaranın üzerine çok kalın bir tabaka olmayacak şekilde uygulamanız gerekmektedir. Aynı zamanda yaranıza etki edebilmesi açısından silme ve yıkayıp durulama gibi işlemlerden kaçınmanız lazımdır. Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise bu kremi hiçbir şekilde cildinizdeki açık iltihaplı olan yaraların üstünde kullanmamalısınız, eğer ki vücudunuzda açık yaranız bulunuyorsa o yaranın kapanmasının ardından uygulayabilirsiniz. 

Aynı zamanda Madecassol Kreminizi sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa sürmelisiniz. Belirtilen miktardan çok daha fazlası kullanılırsa ciltte ciddi hasarlara davetiye çıkarabilmektedir. Eğer ki cildinizde leke, sivilce izi ve çatlak gibi problemler mevcutsa Madecassol kremi şu şekilde uygulayabilirsiniz;

*1 çay kaşığı ile madecassol krem

*1 çay kaşığı Bepanten

*1 tane E vitamini kapsülü

Yukarıda sıralanan ürünleri evinizde bulunan bir kabın içerisinde güzelce birbiriyle harmanlayıp karışımınızı tamamlayın. Hazırlamış olduğunuz bu karışımı hem göz hem de dudak bölgesine getirmeden bütün yüzünüze ve sorun oluşturan bölgelere ince bir tabaka halinde sürmeye başlayın. Cildinizdeki sivilce, akne, leke ve çatlak gibi problemleriniz için hazırladığınız bu karışımı 1 ila 1,5 saat boyunca cildinizde bekletin ardından pamuğunuza su damlatıp arındırın. Ancak bunu 30 günde 1 defa yapmanız yeterli gelecektir, doğabilecek yan etkiler açısından aşırı doza hiçbir şekilde başvurmayın.

madecassol krem fiyatı

YORUMLAR 12
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba arakadaşlar ben ilk acnelyse kulandım sonta madecasol kulandım yüzüm cok kotu kıpkırmızı geçermi bilgisi olan var ko cvp
    Cevapla
  • Ccemrecengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Dermapen yaptırıyorum ve bu süreçte kullanmamı istiyorlar ama kabukları atamıyor yüzüm bilen biri cevap verebilir mi lütfen acilll
    Cevapla
  • Sebahat 3 yıl önce Şikayet Et
    Dermapen yaptırdım ama ne yazıkki hiç Sonuc alamadim aksine yüzüm eskisinden daha kötü oldu yolun çektiğim onca acıyla kaldım verdiğim o kadar parada cabasi
    Cevapla
  • Sabrina 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben dermapen yaptirdim.cok memnunum.şimdi bu kremi kullansam nasil olur?
    Cevapla
  • Kübra 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bnmde öyle nasıl kurtulcm
    Cevapla
  • Elyesa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende dermapen yaptırdım o zaman bu krem çok iyi geldi bide hametan krem ikisini karıştırıp kullandım
    Cevapla
  • Hatice 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah faydasını görürüm
    Cevapla
  • Reyhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim üzüm cok kötü bana yardimçi olur saniz cok sevinirim ?
    Cevapla
  • îLAYDA 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika mucizevi bir krem , etkisini cok cabuk gösterebilmekmekte
    Cevapla
  • Sıla 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar surede etkisini gösterdi
    Cevapla
  • Burcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kremi tek mi kullandınız yoksa bepanten ve vitaminle mi
    Cevapla
  • Hatice 4 yıl önce Şikayet Et
    Doģum lekelerinde faydası varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?
CHP'de bir yanda para kulesi bir yanda para saçması! 'Bu değirmenin suyu nereden geliyor?'