Doktorlar Tıp Bayram'ı öncesi iş bırakıyor

Doktorlar, çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle 14 Mart Tıp Bayramı’ndan bir gün önce yarın iş bırakacak.

Doktorlar Tıp Bayram'ı öncesi iş bırakıyor
Doktorlar Tıp Bayram'ı öncesi iş bırakıyor
GİRİŞ 12.03.2015 06:44 GÜNCELLEME 12.03.2015 06:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türk Sağlık Sen, Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) üyesi doktorlar, çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle 14 Mart Tıp Bayramı’ndan bir gün önce yarın iş bırakacak. Sağlık çalışanlarının düzenleyeceği gösterilerde, hekime şiddeti protesto amacıyla tabut taşınacak.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, iş bırakma eylemi boyunca sadece yatan ve acil hastaların tetkik ve tedavilerinin yapılacağını söyledi.

BAŞBAKAN PAKET AÇIKLAYACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, sağlık çalışanlarına yönelik iyileştirmeler içeren düzenlemeleri açıklayacak. Davutoğlu’nun 14 Mart dolayısıyla düzenlenecek programa katılarak, sağlık çalışanlarına yıpranma payı ve özlük hakları gibi konularda müjdeler vermesi bekleniyor.

YORUMLAR 16
  • acil 9 yıl önce Şikayet Et
    şanlıurfa mehmetakif inan eğitim ve araştırma hastanesini acil servisinde hep doktor yok yarını beklemeye gerek yok
    Cevapla
  • mmm 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl diğer sağlık personellerin iş bırakması gerekir sendikalar doktorlar kadar diğer personelin haklarını savunsalar daha iyi olur hani yıpranma payı hani ek ödemeler maaşa yansıyacaktı nerede
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    doktorların isteklerinin çoğu hastasıyla yeterli ilgilenememesi.bakanlığın teşhis ve tedavide kısıtlayıcı olması ve ek işler verilmesidir...baskı altındaki doktora bir de haftasonu nöbeti verilmeye başlandı ama karşılığı yok...doktorluk bumu ???
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Başka sendika kazanımlarını 1 günlük eylemle aldıklarını savunacaklar
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Bazı doktorlar aldıkları paraların acaba hakkını veriyorlarmı. Adamın ayağına kadar hasta hasta gidiyoruz bir dayak yemediğimiz kalıyor. Sonrada ne röntgen ne film iki krem verip geçiyor.Bir bakmışızki bizim ayak çatlak sonra gidince de iş işten geçmiş atel takacan falan diyip geçiştiriyorlar, yeminle çoğu şiddeti hakediyor. İnsanı hayvanı azarlar gibi azarlıyor çoğu.
    Cevapla
  • Doktor 9 yıl önce Şikayet Et
    Cahil herif !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı