Saçları bacakları var; ama 15 yıl sonra doğdu!

Malezya'da ikizinin midesinde 15 yıl kalan cenin ameliyatla alındı.

Saçları bacakları var; ama 15 yıl sonra doğdu!
Saçları bacakları var; ama 15 yıl sonra doğdu!
GİRİŞ 28.05.2016 09:27 GÜNCELLEME 28.05.2016 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Malezya'da görenleri şaşkına çevirecek bir olay yaşandı. 15 yaşındaki Zul Mohd Shahril Saidin'in doğduğundan beri ikizini midesinde taşıdığı belirtildi.

Daily Mail'in haberine göre; Bu durumla çok nadir de olsa karşılaşılabiliyor. Kardeşinin midesinde gelişen ceninin ise tek eksiği ağzının ve burnunun olmayışı...

Bacakları, saçı ve cinsel organı bulunan cenini adeta bir anne gibi midesinde taşıyan Saidin, başarılı geçen ameliyatın ardından ceninden kurtuldu.

Bozuk ceninin ikizi içinde bulunmasının inanılmaz derecede nadir bir durum olduğunu kaydeden doktorlar ameliyata aldıkları Saidin'i ceninden kurtardılar.

Malezya'da yerel basında çıkan haberlere göre çocuğun annesi Hasmah Ahmed, şok edici detayları anlattı.

Hasmah Ahmed, "Oğlumun karnındaki ceninin sadece burun ve ağzı yoktu. Onun dışında bir bebek gibiydi. Oğlumun son dört aydır ağrı şikayetleri oluyordu. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırıldı" dedi. 

Uzmanlar her 500 bin canlı doğumdan birinde görüldüğü tahmin edilen bu durum için şunları söyledi: "Gebeliğin erken dönemlerinde, eğer bir kadın ikizlere hamile ise, bebeklerin göbek kordonu aracılığıyla diğerinin bedenine girebilir. Orada, bir parazit haline gelir, hayatta kalmak için kardeşinin vücuduna bağlıdır. Genellikle, doğumdan sonra hayatta kalmazlar ama bebeğin hayatını tehlikeye atabilirler."

YORUMLAR 1
  • Mohammad Naeem Butt 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda bir Türk filmi de var. Sinema severler hatırlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi