Sakarya

Ercan'ın en büyük hayali gerçek oluyor

18:01 17 Eylül 2015
Ercan'ın en büyük hayali gerçek oluyor

İBRAHİM YOZOĞLU / EROL ULU - Geçirdiği rahatsızlık sonucu el ve ayak fonksiyonlarının yanı sıra ve konuşma yetisini de kaybeden Sakaryalı Ercan Taştekin'in Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki maçını izleyebilme hayali, kulüp yöneticilerinin katkısıyla Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda karşılaşacağı Molde maçına götürmesiyle gerçek olacak.

AA ekibinin haberinin ulusal basında yer almasının ardından devreye giren Fenerbahçe Kulübü yetkilileri, bir aracı Ercan'ın Ferizli ilçesindeki Ağacık Mahallesi'ne gönderdi. Taştekin ile beraber annesi Firdevs Taştekin ve Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen de maça götürülecek.

Ercan Taştekin, hayalinin gerçekleşecek olmasının heyecanını yaşıyor ve Fenerbahçe'nin Molde karşısında 3-0 galip geleceğini tahmin ediyor.

Ferizli Engelliler Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Ahmet Uçkesen, yaptığı açıklamada, haberin ulusal medyada yer alması sonrası Fenerbahçe Kulübü'nün bir yetkilisinin kendisini bizzat arayarak bu akşamki UEFA maçına davet ettiğini söyledi.

Gönderilen araçla İstanbul'a hareket edeceklerini dile getiren Uçkesen, "Bu Ercan için çok önemli bir şey. Ercan'ın hayalleri gerçek oluyor. Fenerbahçeli olarak yönetime çok teşekkür ediyorum. İnşallah Ercan ile bu akşam UEFA maçını izleyeceğiz" diye konuştu.

Uçkesen, dün sosyal medyada da Ercan'ın ilgi gördüğünü ve sosyal paylaşım sitelerinde kendisiyle ilgili kampanyalar düzenlendiğini anlatarak, "Ercan'ın şu anda yaklaşık 25 bin takipçisi var. Sosyal paylaşım sitelerinde 'Ercan'ı Kadıköy'e getirin' diye başlıklar var. Biz de bunları takip ettik. Fenerbahçe yönetim kurulu da bize bizzat ulaştı. Biz de Ercan kardeşimizin onayını aldıktan sonra bu akşam Ercan'la maçı izlemeye gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Anne Firdevs Taştekin ise oğlunun haberlere çıktıktan sonra gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Oğlunun Fenerbahçe maçını statta izlemeyi çok istediğini anımsatan Taştekin, şunları kaydetti:

"Gece sevinçten uyuyamadı. O mutlu olunca tabii ki biz de mutluyuz. Abilerinin ikisi de sabahtan beri arıyorlar. Onlar da çok sevindi onlar da çok mutlu. Sayenizde oğlum çok mutlu, hepinizden Allah razı olsun. Çok mutlu oğlum o mutlu biz de mutluyuz. Ahmet Uçkesen başkanımız 'Fenerbahçe yönetiminden aradılar' dediğinde sevinçten uçtu. Ercan'ın hayali gerçek oluyor. Allah razı olsun. Çok mutlu. Maçtan gelin ve oğlumun arkadaşları tebrik edecek."

Baba Hidayet Taştekin de kendisinin Galatasaraylı olduğunu ve oğluyla derbi maçlarında tatlı tatlı atıştığını söyledi. Galatasaray şampiyon olduğunda oğlunun kendisine televizyonu izletmediğini belirten Taştekin, "Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında galip gelmesini çok istiyorum" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.