Sakarya

Genel seçime doğru

16:44 25 Ekim 2015
Genel seçime doğru

 AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli, Sapanca ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dişli, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan'ı ziyaret ile başladığı Sapanca'daki seçim çalışmalarına ilçedeki sivil toplum kuruluşları ile devam etti.

Sapanca Devlet  Hastanesini de ziyaret ederek, Başhekim Dr. Meryem Çelik Dişli'den hastane hakkında genel bilgiler alan Dişli, yatan hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Daha sonra Sapanca Anadolu Meslek Lisesi'nin Pilav Gününe katılan Dişli, burada okul idaresi ve öğrencilerle sohbet ettikten sonra, Gazi Paşa Mahallesi'ni ziyaret etti. Burada mahalle muhtarı ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Dişli, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi.

AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin ülkenin istikrarı için önemli olduğunu ifade eden Dişli, "7 Haziran öncesi ve sonrasına bir bakın. Siyasi istikrarın bozulduğu 7 Haziran sonrası, ekonomi inişe geçti. Ülkede bir kaos ortamı hakim. Kimse önünü göremiyor. O nedenle elimizi vicdanımıza koyarak 1 Kasım'da sandık başına gidelim ve bu ülkenin istikrarı için oy kullanalım" diye konuştu.

Dişli, daha sonra da Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sezai Akyol, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan ile birlikte Kırkpınar'da otelde ilçenin ilçenin sorunlarını konuştular. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.