Sakarya

Genel seçimlere doğru

16:45 31 Ekim 2015
Genel seçimlere doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa İsen, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, AK Parti İlçe Başkanı Basri Burak ve mahalle muhtarları ile ilçede yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

İsen, Kocaali ilçesinde, muhtarlarla bir araya geldikten sonra ev toplantılarına katıldı.

Milletvekili İsen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kuzey bölgenin, önümüzdeki günlerde en fazla gündemde konuşulacak yerlerden olacağını dile getirerek, "Akçakoca'dan başlayıp Kocaali-Karasu sahilinden Kaynarca ilçesine, oradan da İstanbul'a bağlantı yolunda çalışmalar hızlan devam ediyor. Liman projesi ve demir yolları projelerini diğer milletvekillerimizle yakından takip ediyoruz. Başta iş adamlarımız olmak üzere esnaflarımız, büyük kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yapmaları önemli" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun muhtarlara her zaman değer verdiğini ve her fırsatta Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden muhtarları ağırladığını ifade eden İsen, muhtarların devlet ile vatandaş arasında hizmet anlamında bir köprü vazifesi gördüğünü bildirdi.

Zor şartlar altında görev yapan tüm muhtarlara emeklerinden ve gayretlerinden dolayı da teşekkür eden İsen, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun verdiği her söze ben de şahsen kefil oluyorum. Yapamayacağı hiçbir sözü vermemiştir. Bizler de çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Recep Erdoğan da İsen'i, müsteşarlıktan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliğinden beri tanıdıklarını vurgulayarak, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.