Sakarya

AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi

16:29 20 Kasım 2015
AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi

 AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Erenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Erenler'in 1 Kasım seçimlerinde verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bin yataklı hastane projesinin, Erenler'de hayata geçirilmesi için gerekli çabayı göstereceklerini belirten Uncuoğlu, "Hükümet kurulup meclis toplandığında ilk işimiz hastane projesini yatırım planlamasına aldırmak, sonrasında da Erenler'e yapılması hususunda karar aldırmaktır" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise ortasından D-100 karayolu geçen ilçenin, her bölgeye yakın olduğunu söyledi.

"Erenler üzerine düşeni 1 Kasım'da yaptı, sıra milletvekillerimizin Ankara'da üzerine düşeni yapmasındadır" diyen Öztürk, şöyle konuştu:

"Şehrimize yapılacak olan bin yataklı hastaneyi ilçemize istiyoruz. Seçimlerden önce tüm milletvekili adaylarımızdan ve İl Başkanımız Fevzi Kılıç'tan söz almıştık. 1 Kasım seçimlerinde aldığımız yüzde 73,67’lik rekor oy puanımızla da ilçemizin bu hastaneyi hak ettiğini kanıtlamış olduk."

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç da seçimlerde AK Parti'ye sahip çıkan Erenler'in bu hizmeti istemesinin en doğal hakkı olduğunu vurgulayarak, "Ben de milletvekilimizin tüm sözlerine imzamı atarım. Hastanenin Erenler ilçesinde yükselmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadesini kullandı.

Programa, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.