Sakarya

Milletvekili seçimlerinin ardından

16:43 21 Kasım 2015
Milletvekili seçimlerinin ardından

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Sakarya'da 1 Kasım genel seçiminde elde edilen başarıdan dolayı İl Başkanı Fevzi Kılıç'a plaket verdiği bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Davutoğlu'nun AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, seçim sonuçlarından ve Sakarya'daki başarıdan memnuniyetini dile getirdiği belirtildi.

İl Başkanı Fevzi Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir'in katıldığı toplantıda, Başbakan Davutoğlu'nun, İl Başkanı Fevzi Kılıç'a plaket verdiği bildirildi.

Toplantıda seçim sonuçlarının değerlendirildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sakarya yüzdelik dilimde, büyükşehirler arasında 5. sırada yer alarak başarısını tescillemiş oldu. Seçim sonuçlarından özellikle de Sakarya'daki rekor niteliğindeki başarıdan memnuniyetini anlatan Başbakan Davutoğlu, İl Başkanı Fevzi Kılıç'a bu başarıdan dolayı plaket takdim etti."

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kılıç, Sakarya teşkilatının çok çalışmasının karşılığını aldığını belirtti.

İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ise "Elhamdülillah Türkiye geneli büyükşehirler arasında Sakarya 5. oldu" değerlendirmesinde bulundu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Demir de "Gençlik 7 Haziran seçimlerinden sonra dimdik ayakta durdu. Mutlaka galip geleceğinin bilincinde olarak çalışmalarını sürdürdü ve gecesini gündüzüne katarak sahada aktif olarak çalıştı. Bugün burada seçim sonuçlarımızı değerlendirdik, ben bu süreçte bizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.