Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a yeni sponsor

13:10 30 Kasım 2015
Sakarya Büyükşehir Belediyespor'a yeni sponsor

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, forma göğüs reklamı için Türk Traktör'le sponsorluk anlaşması imzaladı

Türkiye Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, forma göğüs reklamı için Türk Traktör'le sponsorluk anlaşması yaptı.

Serdivan ilçesindeki bir otelde düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza törenine Türk Traktör Genel Müdürü Marco Votta ile Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar katıldı.

Votta, geçen yıl kuruluşlarının 60. yılını Sakarya'da açılışını yaptıkları yeni fabrikayla kutladıklarını belirterek, "Sakarya bölgesine yaptığımız ve başarımızda önemli bir paya sahip olan yatırımları, Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı sponsorluğuyla bambaşka bir boyuta taşıyoruz. Bu imzayla birlikte Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı'nın resmi sponsoru olarak hem kulübe hem de bölgeye hizmet etmekten onur duyacağız" diye konuştu.

Marco Votta, takımın kazanacağı başarılarda pay sahibi olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek, oyunculara başarılar diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar da iki yıl önce Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde profesyonel basketbol takımını kurduklarını anımsatarak, Sakaryalı iş adamlarından oluşan yönetimin hem mesailerini hem de gönüllerini ortaya koyduğunu belirtti.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde başladıkları serüveni  1. Lig'e taşıdıklarını anlatan Bayraktar, "Geçtiğimiz yıl Spor Toto Basketbol Ligi'nin kapısından döndük. Daha iki yıl olmasına rağmen Türk basketbolunda adından söz edilir bir takıma sahibiz. Tüm şehrin gücünü hissediyoruz. Sakarya'daki spor sevgisini parkeye taşıdık. İç saha maçlarımızı yüzlerce seyirci önünde oynuyoruz. İnşallah bu destek gün geçtikçe daha da artacak" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'e çıkmak için ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini dile getiren Bayraktar, şunları kaydetti:

"Bu yolda bugün Türk Traktör'le önemli bin sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Spor Toto Süper Lig yolunda artık Türk Traktör de bizimle yürüyecek. Türk Traktör ailesine çok teşekkür ediyoruz. Takımın kurulduğu günden itibaren destek olan herkese ve bize güçlü bir destek veren Türk Traktör'e ve genel müdürü Marco Votta'ya çok teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.