Sakarya

Türk sinema, dizi oyuncusu ve film yapımcısı Ürün:

16:23 05 Aralık 2015
Türk sinema, dizi oyuncusu ve film yapımcısı Ürün:

"İnsan ne yaparsa yapsın, niyeti Allah rızası olduğu zaman kazançtadır"

 Türk sinema, dizi oyuncusu ve film yapımcısı İsmail Hakkı Ürün, "İnsan ne yaparsa yapsın, niyeti Allah rızası olduğu zaman kazançtadır" dedi. 

Adapazarı ilçesinde bir hac turizm şirketinin düzenlendiği etkinliğe katılan Ürün, insanı her ne sebep olursa olsun manevi yolculuklara çıkaran, manevi yönlerini geliştirmesine yardımcı olan bu tarz organizasyonların kendilerini her zaman memnun ettiğini söyledi.

"İnsan ne yaparsa yapsın, niyeti Allah rızası olduğu zaman kazançtadır" diyen Ürün, "Dolayısıyla bizler dünyada yaşıyoruz, dünya işleriyle tabii ki uğraşacağız. Bu dengeyi muhakkak kullanmamız ve korumamız lazım ancak niyet evvelinde Allah rızası olduğu zaman dünyada da ahirette de inşallah umuyoruz ki o hedefe ulaşan kullardan oluruz. Bizim için burada bulunmak ayrı bir keyif oldu. Allah hepinizden razı olsun. Organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ediyoruz" ifadesini kullandı.

TRT 1'de yayınlanan "Filinta" ve "Diriliş Ertuğrul" dizisinde de rol alan  Reshad Strik de Sakarya'ya ilk kez geldiğini belirterek, davete katılmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kuran'ı Kerim tilafetinin yapıldığı etkinlikte, sema gösterisi sunuldu. Etkinlikte hacda yaşadığı bir olayı anlatan Araştırmacı-Yazar Ramazan Özsarı, ağladı.

Etkinliğin sonunda ünlü oyuncular umre kurasına katıldı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.