Sakarya

Türk-İş Genel Başkanı Atalay:

12:41 08 Aralık 2015
Türk-İş Genel Başkanı Atalay:

"İnşallah önümüzdeki günlerde taşeron ve asgari ücretle ilgili müspet sonuçlar alırız, insanları mutlu edecek kararlar çıkartırız"

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "İnşallah önümüzdeki günlerde taşeron ve asgari ücretle ilgili müspet sonuçlar alırız, insanları mutlu edecek kararlar çıkartırız" dedi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki Türk-İş İlkokulu'nu ziyaret eden Atalay, sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22. Genel Kurul sonrası ilk ziyaretini Sakarya'ya gerçekleştirdiğini, okulun ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldığını söyledi.

Atalay, önlerinde asgari ücret, taşeron sistemi konularının bulunduğuna işaret ederek, şunları belirtti:

"Önceliğimiz Türkiye, sonra temsil ettiğimiz insanlar. Benden evvel başkanlar onu yapmışlar, ben de onu yapmaya devam ediyorum. Temsil ettiğim insanların hak menfaatlerini korurken, ülkemin çıkarlarını korumakla mükellefim. İnşallah önümüzdeki günlerde taşeron ve asgari ücretle ilgili müspet sonuçlar alırız, insanları mutlu edecek kararlar çıkartırız. Çünkü hükümetin verdiği sözler ve vaatler var. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan da geçen hafta kongredeydi, bunları tekrarladı." 

Atalay, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.