Sakarya

Ozanlar Kur'an Kursu'nda eğitimler devam ediyor

12:45 06 Şubat 2016
Ozanlar Kur'an Kursu'nda eğitimler devam ediyor

Adapazarı ilçesindeki Ozanlar Ulu Kur'an Kursu'nda dini eğitim verilmeye devam ediliyor.

Ozanlar Ulu Kur'an Kursu Aile Birliği Derneği Başkanı Fatma Çağla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kursta 70 öğrenciye imkanlar dahilinde Kur'an- Kerim dersi, dua ve dini bilgilerin verilmeye devam ettiğini söyledi.

Kurs dışında, kermes ve esnaf ziyaretleri gibi etkinliklerde bulunduklarını ifade eden Çağla, "Hayırsever esnaflarımıza ziyaretlerimizi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Hedefimiz çocuklarımıza daha küçük yaşlarda baskı yapmadan sınıflarımızda koyduğumuz oyun gruplarımız ve duvarlara çizdiğimiz resimler ile örnekler göstererek dualarımızı ve Kur-an'ı Kerim'i öğretmek. Öğrencilerimiz arasında arkadaşlığı, birbirleriyle paylaşımı öğretiyoruz" dedi.

Çağla, kurs binasında dış mantolama olmadığı için soğukta duvarların rutubetlendiğini belirterek, "Yazın da, yaz Kur'an kurslarımızda öğrencilerimize sıkıntı yaşadıkları ve rahatsız olduklarını durumları soruyoruz. Öğrenci velilerimizden de şikayet almaktayız. Kurs dernek başkanlığı olarak gücümüz yetmiyor. Elimizdeki imkanlarla sadece öğrencilerimizin zorunlu giderlerini karşılıyoruz. Bu konuda hayırseverlerimizden Allah rızası için yardım bekliyoruz. Bizlerin ve öğrencilerimizin duaları da kendilerine bir vesileyle ulaşacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.