Sakarya

"11. Toyota Teknik Proje Yarışması" ödül töreni

15:50 18 Mayıs 2016
"11. Toyota Teknik Proje Yarışması" ödül töreni

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'nin ortaklaşa düzenlediği 11. Toyota Teknik Proje Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Serdivan Belediyesi, Serdivan Fikir Sanat Akademisi'ndeki törene, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdürü ve Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Hiroshi Kato, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Sakarya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Güvendi, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Finans ve İdari İşler Direktörü Tamer Berksan, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Kurumsal İlişkiler Müdürü Ercüment Bölükbaş, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Çevre Alanı ortaokul kategorisinde Mithatpaşa Ortaokulu, Çevre Alanı lise kategorisinde Geyve Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Otomasyon Alanı ortaokul kategorisinde Aykut Yiğit Ortaokulu, Otomasyon Alanı lise kategorisinde ise Geyve Teknik Lise ve METEM Okulu birinci oldu.

Ayrıca, "Çevre" ve "Otomasyon" alanlarında en çok proje başvurusu yapan Pamukova 75. Yıl Ortaokulu ile yarışmada dereceye en fazla projeyle giren Mithatpaşa Ortaokulu özel ödüllere layık görüldü.

Ödül törenin ardından katılımcılar projeleri inceledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.