Sakarya

Irak'ın Ankara Büyükelçisi Al-Alawi Sakarya'da

17:21 14 Temmuz 2016
Irak'ın Ankara Büyükelçisi Al-Alawi Sakarya'da

Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hisham Ali Akbar İbrahim Al-Alawi, "AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmaları oluyor. Özellikle ekonomi konusunda ciddi bir atılım söz konusu." değerlendirmesinde bulundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükelçi Al-Alawi, beraberindeki heyetle, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Al-Alawi, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de kısa bir süredir bulunduğunu belirterek, AK Parti'nin iki konuda çok iyi şeyler yaptığını gördüğünü ifade etti.

Birincisinin milletle olan irtibatı olduğunu aktaran Al-Alawi, şunları kaydetti:

"Diğer bir konu ise işinin ehli insanları belediyelerde görevlendirerek halka iyi hizmetlerin ulaşmasını sağlamaktır. AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmaları oluyor. Özellikle ekonomi konusunda ciddi bir atılım söz konusu."

Toçoğlu da AK Parti iktidarıyla kentin büyük oranda gelişme gösterdiğini belirterek, yerel yönetimler olarak Sakarya'da önemli çalışmaları ve projeleri hayata geçirdiklerini vurguladı.

Sakarya'da 16 ilçenin hepsinin AK Parti'li olduğuna işaret eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Sakarya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a en çok destek veren şehirlerden biridir. Şehrimizde Cumhurbaşkanımızın etkili bir gücü olduğunu söyleyebiliriz. Kendileri de her fırsatta Sakarya'da huzur bulduklarını ifade ediyor. İnşallah devletimiz ve yerel yönetimler iş birliğiyle şehrimiz, gelişimini sürdürmeye devam edecek. Bir kez daha ziyaretinizden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Allah çalışmalarınızda kolaylıklar versin."

Toçoğlu, ziyaretin sonunda Al-Alawi'ye çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.