Sakarya

Hayırsever iş adamından Sakarya'ya 25 derslikli okul

21:36 18 Ekim 2016
Hayırsever iş adamından Sakarya'ya 25 derslikli okul

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, Şenpiliç firması tarafından 25 derslikli ortaokul yaptırılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Şaheser Kongre Merkezinde düzenlenen imza törenine, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Şenpiliç'in kurucusu ve Onursal Başkanı Haşim Gürdamar, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu ve diğer ilgililer katıldı.

Törende konuşan Haşim Gürdamar, bugün eğitim alanların yarın Türkiye'yi daha iyi yerlere getireceğini belirtti. Gürdamar, "Neden Sakarya'da eğitime yatırım yapıyoruz çünkü biz tüm değerlerimizi Sakarya'da kazandık. Hep birlikte çalıştık, hep birlikte ürettik. Hayatımda her zaman eğitimin önemini vurguladım. Bu amaçla yaptıracağımız okul, memleketimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Şenpiliç Yönetim Kurulu Başkanı İpek Üstündağ da sosyal sorumluluk kapsamında Türkiye'ye ve millete başta eğitim alanında olmak üzere destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Vali Coş da eğitime verdiği destek dolayısıyla hayırsever iş adamına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Coş, Gürdamar ve Üstündağ, ismi "Aydın Gürdamar Ortaokulu" olarak belirlenen 25 derslikli okulun protokolüne imza attı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.