Sakarya

Başkan Toçoğlu'ndan ziyaret

14:42 15 Mart 2017
Başkan Toçoğlu'ndan ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tıp bayramı dolayısıyla Büyükşehir Tıp Merkezinde görevli doktorlar ve personelle bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen etkinlikte konuşan Toçoğlu, çalışanların bayramını kutladı.

Yaptırılan anketlerde sağlık ve cenaze hizmetlerinden yüksek bir memnuniyet çıktığına işaret eden Toçoğlu, "Bu, bizim için çok sevindirici ve gurur verici bir durum. Tabi çıtayı daha yükseklere çıkarmak durumundayız. Geçmişi bırakarak önümüzdeki süreçte de belediye hizmetlerinde en güzelini nasıl yakalarız, bunun mücadelesi içerisinde olacağız." diye konuştu.

Toçoğlu, doktorlar ile personelin vatandaşlarla direk iletişim halinde olduklarını belirterek, "Bu sebeple hoşgörü ve güler yüzümüzü korumalıyız. İşte verimli olmak için hem aile hayatımıza dikkat edeceğiz hem de bizden hizmet alan insanlarımıza bu anlayışla hizmet sunacağız. Cumhurbaşkanımız milletimize, 'Biz sizin hizmetkarınızız.' diyor. Bunu hiç unutmayacağız. İşlerimize bu şiarla dört elle sarılacağız. İnşallah bu şekilde yolumuza çok daha iyi bir şekilde devam ederiz. Rabbim hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar versin." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı da ekip çalışması yaparak hizmetleri sürdürdüklerini belirterek, her yıl hedefleri yükseltme gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Etkinlikte, Toçoğlu'nun eşi Gönül Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, doktorlar, hastane personeli ve aileleri yer aldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.