Sakarya

Sakarya'da hırsızlık ve gasp iddiası

18:01 17 Mart 2017
Sakarya'da hırsızlık ve gasp iddiası

Sakarya'nın Arifiye ve Adapazarı ilçelerinde, hırsızlık ve gasp yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 5 Mart'ta Arifiye ilçesinde E.Ö'ye ait evden 6 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği iddia edilen 2'si kadın 3 şüphelinin olay yerine bir araçla geldiğini, kadınların da tanınmamak için başörtü taktığını tespit etti.

Şüphelilerin kullandığı aracı ilçede keşif amaçlı dolaştıkları sırada durduran ekipler, kimlik kontrolünün ardından İ.A, B.K. ve K.Ö'yü gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Şüphelilerin, olay esnasında üzerlerindeki kıyafetlerle yakalandığı öğrenildi.

Adapazarı ilçesinde Atatürk Bulvarı Pasaj 2000 önünde 88 yaşındaki A.Ş.Ç'nin cüzdanını gasbeden ve vatandaşlarca yakalanarak polis ekiplerine teslim edilen T.Ç. (44) ile 3 farklı ikametten kapıların kilit göbeklerini kırarak hırsızlık yaptığı tespit edilen Ö.A. da tutuklandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.