Sakarya

Sakarya Valisi Coş'a ziyaret

16:11 26 Mart 2017
Sakarya Valisi Coş'a ziyaret

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB) Başkanı Zeki Aydıntepe ve Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret etti.

Burada konuşan Aydıntepe, ziyaretin Vali Coş'un basına ve gazetecilere verdiği önem nedeniyle teşekkür mahiyetinde olduğunu söyledi.

Vali Coş'un derneğin yanı sıra gazetecilere verdiği önemin kendilerini mutlu ettiğini belirten Aydıntepe, "Bu mutluluğumuzu sizinle paylaşmak ve teşekkür etmek için buradayız." dedi.

Vali Coş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sakarya'nın yanı sıra ülkenin geleceğine hizmet eden gazetecilere her konuda destek olmaya hazır olduğunu söyledi.

"Medya bizim için son derece önemli." diyen Vali Coş, "Yaptığınız görev hakikaten çok büyük önem arz ediyor. Sizler de Sakarya'mızda gerek yerel, gerek ulusal basın anlamında ülkemizin güzel geleceği için hizmet veriyorsunuz." diye konuştu.

Ziyarette, SGB Kurucu Başkanı Müjdat Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Yalçıntaş, Ekrem Ürdüç, Semra Can, Ahmet Kaya, Betül Balcı, Safa Polat, Gülhan Yılmaz ve Suat Beyenal yer aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.