Sakarya

Sakaryalı sanayici yerli otomobil üretimine talip

15:21 25 Mayıs 2017
Sakaryalı sanayici yerli otomobil üretimine talip

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, yerli otomobil projeninin, milli üretim ve otomotiv şehri Sakarya'ya yakışacağını belirtti.

Kösemusul, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TOBB 73. Genel Kurulu'ndaki konuşmasında yerli otomobilin, TOBB çatısı altında çıkarılmasını istediğini hatırlattı.

İş dünyasının lokomotif ve üretken gücü ile Türkiye'nin ve Sakarya'nın hedefleri için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kösemusul, şu ifadeleri kullandı:

"Gücümüz birliğimizden, beraberliğimizden gelmektedir. Bizlerle birlikte olan milletvekillerimize çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum. Cumhurbaşkanımızın yerli oto çağrısı için Sakarya olarak hazır olduğumuzu ifade ediyor, TOBB üretkenliği ve Sakarya ev sahipliği ile üretimin gerçekleşeceğine inanıyoruz. Yerli Oto, milli üretim ve otomotiv şehri Sakaryamıza yakışır. Üretimi yapacak babayiğitlere seslendik, Sayın Cumhurbaşkanımıza da arz ettik, biz Sakarya olarak hazırız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.