Sakarya

Havuzda elektrik akımına kapılanların ölmesi

14:45 24 Haziran 2017
Havuzda elektrik akımına kapılanların ölmesi

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki bir eğlence havuzunda elektrik akımına kapılan ve hayatlarını kaybeden 5 kişinin cenazesi toprağa verildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailelere teslim edilen cenazelerden Nurullah Ünlütürk (15) İnönü Mahallesi Boztepe Camisi'ne, Davut Mert Kaliç (17) Gazi Süleymanpaşa Camisi'ne, Gökay Yıldırım Geç (12) Kuzuluk Camisi'ne, işletme sahibi Mehmet Kaya (58) ve oğlu Kadir Kaya (30) ise Yeşildirek Camisi'ne getirildi.

Cenazelerin camilere getirildiği sırada yakınlarının gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Davut Mert Kaliç'in cenazesi ilçe merkez mezarlığına, Nurullah Ünlütürk'ün cenazesi Boztepe Mahalle Mezarlığı'na, işletme sahibi Mehmet Kaya ile oğlu Kadir Kaya'nın cenazeleri Süt Fabrikası Mezarlığına, Gökay Yıldırım Geç'in cenazesi de Şose Mahalle Mezarlığına defnedildi.

Gazi Süleymanpaşa Camisi'ndeki törene, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Mustafa İsen'in yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun, Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şerefiye Mahallesi mevkisindeki bir eğlence havuzuna dün serinlemek için giren Gökay Yıldırım, Nurullah Ünlütürk ve Mert Kaliç elektrik akımına kapılmış, durumu fark eden işletme sahibi Mehmet Kaya ve oğlu Kadir Kaya da suya girmişti. Olayda Yıldırım, Ünlütürk, Kaliç ile Mehmet ve Kadir Kaya hayatını kaybetmiş, bir kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.