Sakarya

17. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları sona eriyor

18:28 13 Ekim 2017
17. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları sona eriyor

17. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları, yarın Sapanca Sahili İnsan Hakları Parkı'nda gerçekleştirilecek kapanış programıyla sona erecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, yaptığı açıklamada, hergeçen gün programların zenginleştirildiğini belirtti.

Katılımcı şairler ve şiirseverlerin memnun olduğunu, kültür atmosferinin dolu dolu yaşandığı bir sürecin geride bırakıldığını ifade eden Aktür, şunları kaydetti:

"Kapanış programımıza tüm şiirseverleri davet ediyorum. Dolu bir salonda, coşkulu bir kalabalıkla örnek bir açılış törenini hep birlikte yaşadık. Söyleşiler, konserler, şiir sunumları programlarımıza renk kattı. Organizasyona yarın Sapanca Sahili İnsan Hakları Parkı’nda gerçekleştireceğimiz kapanış programı ile son vereceğiz. Saat 18.00’da başlayacak programda tüm katılımcı şairler yer alarak şiir sunumu yapacak. Enver Mete Aslan, Turgut Özüfler, Murat Süngü, Ali Tüfekçi ve Yuriy Ryadchenko’dan oluşan grup konser dinletisi sunacak. 17. Uluslararası Şiir Akşamları ile açılışını yaptığımız kültür sanat sezonumuz dolu dizgin devam edecek."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.