Sakarya

Oğlunu boğarak öldüren anneden kan donduran ifade!

15:21 23 Kasım 2017 3 Yorum Var
Oğlunu boğarak öldüren anneden kan donduran ifade!

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunu komşusu ile yatakta görmesi sonucu boğarak öldüren cani annenin ifadesinde "Benden sonra acı çekmesin, diye öldürdüm dediği öğrenildi.

Sakarya'nın Karasu ilçesinde anne Z.K. (40), kendisini ve komşuları olan T.Y.'yi yatakla yakaladığı için 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu. Anne emniyete suçunu kabul etti. Birlikte olduğunu iddia ettiği komşuyu T.Y ise suçlamayı kabul etmedi. Daha önce psikolojik tedavi gördüğü belirlenen kadının çelişkili ifadeler verdiği de belirtildi. Z.K ifadesinde çocuğunu ‘Kendisinden sonra acı çekmemesi, ortada kalmaması için' öldürdüğünü söylediği, diğer iki çocuğu için ise ‘Onların yaşı büyük kendilerini nasılsa kurtarırlar' dediği öğrenildi. Zanlıların savcılık işlemleri devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Star Caddesi'nde bir apartmanın zemin katında yaşayan anne Z.K. (40), sinir krizi geçirerek 10 yaşındaki oğlu N.T.K'yi boğduğu iddiasıyla polise giderek teslim olmuştu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, çocuğu evde hareketsiz halde yatarken bulmuş, Karasu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Olayla ilgili Z.K'nin ifadesi doğrultusunda apartman komşusu olduğu öğrenilen T.Y. (42) de gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Mısılman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız eğitim insanı sadece dahada vahşileştirir, tıpkı atom bombası üretenler gibi.
    Cevapla
  • MELİKE 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ...
    Cevapla
  • Cesur 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah belasını versin böyle bir şeyi nasıl yapmış..
    Cevapla
  • merthan 6 yıl önce Şikayet Et
    şeytan
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.