Sakarya

Ferizli Kaymakamı Erdoğan:

20:43 18 Ocak 2018
Ferizli Kaymakamı Erdoğan:

Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, "Kurulan OSB ile ilçe nüfusu 100 bine çıkacak. Burada konut açığı, ulaşım, eğitim ve sağlık sıkıntısı ortaya çıkacak. Bunlara ne kadar hazırız, ne ölçüde karşılayacağız tabi bunlara şimdiden çalışılması gerekiyor." dedi.

Ferizli Şöförler ve Otomobilciler Odasının Olağan Kongresine katılan Erdoğan, esnafın kendi arasında bugünün sorunları ve geleceğe ilişkin istişarede bulunduğunu söyledi.

Erdoğan, Ferizli'yi geliştirmek için çalıştıklarını belirterek, "Ferizli 2. OSB olarak kurulan alanda Ferizli esnafının katkılarının olduğunu biliyoruz. Burada esnaflarımızla sanayicimiz arasında nasıl kontak kurarız, esnafımız nasıl yararlanır ve Ferizli'yi kurulacak sanayiye nasıl hazırlarız? Şu an üzerinde durduğumuz büyük meseleler bunlar." diye konuştu.

Kurulan OSB ile ilçe nüfusunun 100 bine çıkacağını belirten Erdoğan, şunları kaydetti:

"Burada konut açığı, ulaşım, eğitim ve sağlık sıkıntısı ortaya çıkacak. Bunlara ne kadar hazırız, ne ölçüde karşılayacağız. Tabi bunlara şimdiden çalışılması gerekiyor. Bu proje şeklinde olur ama önümüzdeki beş yıl içersinde ya da en geç on yıl içersinde Ferizliler olarak hazır olmalıyız. Esnafımız olarak sizlere çok önemli görevler düşüyor. Bizlerde kaymakamlık olarak üzerimize düşen katkıları sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.