Sakarya

Vali Balkanlıoğlu'ndan huzurevi ziyareti

19:19 21 Mart 2018
Vali Balkanlıoğlu'ndan huzurevi ziyareti

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Melek Nişancı Huzurevi'ni ziyaret etti.

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Hendek ilçesindeki Melek Nişancı Huzurevi'nde yaşlılar onuruna düzenlenen programa katılan Balkanlıoğlu, elini öptüğü yaşlılara karanfil ve çeşitli hediyeler verdi.

Huzurevi sakinlerinin yaptığı ebruya eşlik eden Balkanlıoğlu, özel bakım biriminde bulunan yaşlıların da elini öperek geçmiş olsun dileğinde bulundu ve sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Balkanlıoğlu, yaptığı açıklamada, her zaman yaşlıların yanında olunması gerektiğini, onları sevgi ve ilgi ile hatırlaması gerektiğini belirtti.

Yaşlıların emeği sayesinde Türkiye'nin bu seviyeye gelebildiğini dile getiren Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:

"Sizler çalışıp çabalayarak bu memlekete birçok hayırlı evlat yetiştirdiniz. Geçmişte sizler bizlere emek verdiniz, sıra şimdi bizlerde. Sizlerin bakımını üstlenip gereken ilgiyi göstererek vefa borumuzu ödememiz gerekiyor. Elbette hayat bizler için de genç ve gürbüz geçmeyecek, bizler de daima böyle kalmayacağız, bir gün yaşlanacağız. Bizler sizlerin yerini çocuklarımız da bizlerin yerini alacak. Aslında her yüz yılda bir kıyamet kopuyor, farkında değiliz. Şu anda yedi milyar insan yaşıyorsa, yüz yıl sonra bu insanların yerini başka insan nesli alıyor. Büyüklerimize gösterdiğimiz saygı aslında kendimize gösterdiğimiz bir saygıdır. Yaşlılarımıza nasıl muamele edersek, biz de yaşlanınca öyle muamele göreceğiz."

Programın sonunda yaşlıların onuruna hazırlanan pastayı kesen Balkanlıoğlu, programda emeği geçenleri tebrik etti.

Programa, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, Vali Yardımcısı Bekir Dınkırcı, Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile ilçe yöneticileri de katıldı.

- Balkanlıoğlu'na ziyaretler

Öte yandan Vali Balkanlıoğlu, önemli gün ve haftalar dolayısıyla makamında bazı kabuller yaptı.

Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında Sakarya Ticaret İl Müdürü Mitat Onay ve beraberindeki heyeti kabul eden Balkanlıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği "Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere belgelerini verdi.

Balkanlıoğlu, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle de Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve teşkilat çalışanlarını kabul etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.