Sakarya

AK Parti Sakarya milletvekili adayları tanıtıldı

14:17 22 Mayıs 2018
AK Parti Sakarya milletvekili adayları tanıtıldı

24 Haziran yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından parti binasında milletvekili adaylarının tanıtımı yapıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda düzenlenen aday tanıtım programında konuşan İl Başkanı Fevzi Kılıç, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Milletvekili adaylarını tanıtan Kılıç, şunları kaydetti:

"Adaylarımızdan 1. sırada Ali İhsan Yavuz, 2. sırada Merkez Karar Yönetim Kurulu üyemiz Recep Uncuoğlu, 3. sırada milletvekili adayımız kendisinden her zaman gururla bahsettiğimiz Türkiye'yi dünyanın farklı ülkelerinde Türk bayrağını göndere çekmiş, İstiklal Marşı'nı defalarca okutmuş kıymetli kardeşimiz Kenan Sofuoğlu, 4. sırada daha önceden Kadın Kolları Başkanlığı, Bakan yardımcılığı ve Merkez Karar Yönetim Kurulunda görev yapan kıymetli kardeşimiz Çiğdem Erdoğan Atabek, 5. sırada da uzun yıllar siyasetin içindeki abimiz bir dönem milletvekilliği yapan sayın Ali İnci, 6. sırada milletvekili adayımız ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ve son olarak Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Başkanlığı yapan büyüğümüz Ekrem Yüce, 7. sıradaki adayımız FİSKOBİRLİK Genel Başkanı sayın Lütfi Bayraktar. Öncelikle seçimin ülke adına, partimiz ve şahıslar adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm teşkilatlarımızla en iyi sonucu almanın gayreti içerisinde olacağız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da milletvekili adaylarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Teşkilat ve yerel yöneticiler olarak seçimlere hazır olduklarını vurgulayan Toçoğlu, "Zaten alandayız. En çok oyu alarak en çok milletvekili çıkarmanın çalışması ve gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da aday gösterilmesinin kendisi için de büyük sürpriz olduğunu aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştüğünü ve bu görüşmeden sonuç olarak aday listesinde olması gerektiği kararının çıktığını anlatan Sofuoğlu, şöyle devam etti:

"Son anda evrakları tamamlayıp iki üç saat sonra televizyonda adaylar arasında ismimi gördüm. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Dünyanın birçok kentinde bulundum ama Sakarya'dan hiçbir zaman vazgeçmedim. Ankara'ya gidip gelmem gerekse de gene hep Sakarya'da olacağım. Cumhurbaşkanımız tarafından böyle bir görev verildiği için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hayatım boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Dünyanın dört bir yerinde gördüğüm güzelliği Rabbim nasip ederse Sakarya'ya kazandırmaya çalışacağız. Bu tecrübelerimizi de AK Parti teşkilatının desteğiyle de Sakaryamıza, memleketimize ülkemize faydalı olarak kullanmak da nasip olur. Tabi ki bu konuda birçok kişinin desteğine ihtiyacım olacak. Siyasi konuda hiçbir bilgisi olan biri değilim. Bunu açık ve net olarak söyleyebilirim. Ama inşallah sıfırdan Sakarya'dan çıkıp dünya şampiyonalarında bir kariyer yaptıysak Allah'ın izniyle siyasette de büyüklerimin desteğiyle güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.