Sakarya

Kenan Sofuoğlu, Serdivan'da iftara katıldı

12:05 26 Mayıs 2018
Kenan Sofuoğlu, Serdivan'da iftara katıldı

AK Parti Milletvekili adayı ve eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Serdivan Belediyesince düzenlenen iftara katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zaman Park'ta kurulan çadırda gençlerle iftar yapan Kenan Sofuoğlu, herkese hayırlı ramazanlar temennisinde bulundu.

Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Sofuoğlu, Sakarya'nın sesi olabilmek için çalışacağını belirtti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ramazan'ın manevi coşkusunu hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Zaman Park'ta kurduğumuz gönül sofralarında amacımız, dostluk, kardeşlik ve hoşgörü duygularını güçlendirmek, komşuluk ve yardımlaşma kavramlarını hakim kılmaktı. Vatandaşlarımızın ilk günden itibaren yoğun ilgi gösterdiği iftar çadırımızda bugün iftarımızı, bizlere yaşattığı şampiyonluklarla göğsümüzü kabartan, bayrağımızı kazandığı yarışlarla defalarca dalgalandıran ve şimdi AK Partimizden milletvekili adayı olan şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu ile birlikte yaptık." ifadelerini kullandı.

Mütevaziliğiyle milletin gönlünde yer eden Kenan Sofuoğlu'nun tüm adaylar gibi şehre ve ülkeye hakkıyla hizmet edeceğini vurgulayan Alemdar, "Rabbim, milletimize hizmet için çıktıkları bu yolda tüm milletvekili adaylarımıza hayırla çalışmayı nasip eylesin. Bu mübarek ayda inşallah 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizle gönül sofralarında buluşmaya devam edeceğiz. Ramazanın bereketini birlikte yaşayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kenan Sofuoğlu, etkinliğin sonunda vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.