Sakarya

Sakarya'da seçim çalışmaları

17:03 31 Mayıs 2018
Sakarya'da seçim çalışmaları

MHP Sakarya milletvekili adayları Hasan Balaban ve Ali Doğan Eroğlu, seçim çalışmalarını Karasu ilçesinde sürdürdü.

Partilerinin ilçe teşkilatını ziyaret eden adaylar, MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara ve partililerle sohbet etti.

Balaban ve Eroğlu, daha sonra Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Odası, Karasu Ziraat Odası ile esnafı ziyaret ederek talepleri dinledi.

Balaban, Karasu'nun Karapınar ve Darıçayırı mahallelerini ziyaretinde yaptığı konuşmada, "1999 yılında MHP'nin aldığı tarihi oy rekorunu bu seçimde egale edeceğine artık inancımız tamdır. Sakarya'dan aday olan ben ve altı arkadaşım bir numaradaymış gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaş bize 'Ağabey keşke 3. sırada olsaydın.' diyor. Demek ki Sakarya, MHP'den üç vekili garanti görüyor. Bu da bizlerin çalışma şevkini arttırıyor." ifadelerini kullandı.

"Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin güçlü geleceğinin en önemli adımı olduğunu anlatacağız." diyen Balaban, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Ülkemiz hem etrafımızdaki insanlara hem de ekonomik açıdan bizleri köşeye sıkıştıracak bir hal almıştır. Bugün devletin en büyük destekçisinin ve teminatının MHP olduğunu görmekteyiz. Güçlü bir ülke ve devlet istiyorsak Cumhurbaşkanlığında Sayın Erdoğan'a milletvekilliğinde ise MHP'ye destek verilmesi kaçınılmazdır."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.