Sakarya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek

18:31 01 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek

Sakarya'da AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti milletvekili adayı Çiğdem Erdoğan Atabek ve partililer, Ziraat Bankası Adapazarı Şubesi'ne gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına para yatırdı.

Bağış sonrası açıklama yapan Başkan Toçoğlu, seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim kampanyasında destek olmak için toplandıklarını belirterek, "AK Parti istikranın devamını sağlamak ve Cumhurbaşkanımıza bu zorlu seçim sürecinde yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. İnşallah 24 Haziran’da halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanımız yeni sistemin ilk başkanı seçilecek. Sakarya, her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, bugün Sakarya'da tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte eş zamanlı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kampanya bütçesine katkı sağlamak ve yanında olduklarını hissettirmek için bağışta bulunduklarını kaydetti.

Herkesin gönlünden geçen bağışı yaptığını aktaran Kılıç, "Onlarca insan bu organizasyonun içerisinde olmak için bizlere ulaştı. İnşallah 24 Haziran seçimleriyle AK Parti iktidarının devam edeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.