Sakarya

Toyota Türkiye'den Sakaryaspor'a destek

16:08 27 Temmuz 2018
Toyota Türkiye'den Sakaryaspor'a destek

Toyota Türkiye ile Sakaryaspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Toyota Türkiye'den yapılan açıklamada, sponsorluk anlaşması sayesinde Sakaryaspor'a 250 bin liralık katkı sağladığını belirtildi.

Açıklamada, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye'nin, 6 yıldır olduğu gibi şehrin simgesi Sakaryaspor'un en büyük destekçilerinden biri olarak kulübe katkıda bulunmaya devam ettiğine yer verilerek, "Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Sakarya'nın kalkınmasına yönelik yaptığı çalışmaları sürdürürken diğer yandan bölgenin spor alanındaki faaliyetlerine de katkıda bulunuyor. Hem Sakarya hem de Türk sporu için özel bir yere sahip olan Sakaryaspor'a 250 bin liralık destekte bulunan Toyota Otomotiv Sanayi, sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ediyor." denildi.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Genel Müdür ve Üst Yöneticisi Hiroshi Kato da nakit desteği ve stat içi panoları kapsayan destek anlaşmasını bu sezon da sürdürmekten dolayı mutlu olduklarını kaydederek, "Üretim, ihracat, istihdam gibi katkılarımızın yanısıra şehrin önemli değerlerini desteklemeye yönelik çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Sakaryaspor da bu şehrin en önemli markalarından biri. 6 yıldır her sezon başında olduğu gibi bu sene de kulübe destek olmaya devam ediyoruz. Başarılar dilerim." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.