Sakarya

Sakarya'da yaralı köpek belediye ekiplerince tedavi altına alındı

12:12 30 Ağustos 2018
Sakarya'da yaralı köpek belediye ekiplerince tedavi altına alındı

Sakarya'da yol kenarında yaralı halde bulunan köpek belediye ekiplerince tedavi altına alındı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Pamukova ilçesinde sosyal medya üzerinden yaralı köpek bulunduğu ihbarını alan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilçeye hareket ettiği belirtildi.

Yaralı köpeğin yapılan ilk müdahalenin ardından Geçici Hayvan Bakım Evi'ne götürüldüğü aktarılan açıklamada, "Yaralı köpeğin bulunduğu yeri bizlere ihbar eden duyarlı vatandaşımız Yalçın Özer'e teşekkür ediyoruz. İlçe belediyeleri, Büyükşehir itfaiyesi ve Büyükşehir Belediyesi olarak 7 gün, 24 saat hizmet etmeye hazırız. Çevresinde yardıma muhtaç halde bulunan vatandaşlarımızın Alo 153 hattına, ya da ilçe belediyelerinin ilgili müdürlüklerine ulaşmalarını rica ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, belediye olarak sokakta yaşayan her hayvanı önemsediklerini belirterek, onların yaşama ve barınma haklarına saygı duyduklarını, yaşam koşullarını iyileştirmek için çaba sarfettiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.