Sakarya

Sapanca'da denetimler arttırıldı

18:38 23 Eylül 2018
Sapanca'da denetimler arttırıldı

Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Hakan İzmir, daha huzurlu ve güvenli Sapanca için ilçe genelinde denetimleri arttırdıklarını bildirdi.

İzmir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sapanca genelinde halkın güvenliği için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Yüzde 30 oranında personel artışına gidildiğini belirten İzmir, "Bizde ekip sayılarımızı arttırdık, asayiş birimimizde önleyici ekip oluşturduk ve geçtiğimiz yıl personel yetersizliği sebebiyle kapatılan Kırkpınar Polis Noktası'nı yeniden hizmete açtık." dedi.

Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün artık vatandaşlara daha yakın olduğunu dile getiren İzmir, şunları kaydetti:

"Çalışmalarımızla vatandaşlarımızın polisimizi daha çok görmesini sağlayarak kendini daha güvende hissetmesini amaçladık. Yani artık vatandaşlarımıza daha yakın olmak istedik. Daha huzurlu ve güvenli Sapanca için ilçe genelinde denetimlerimizi arttırdık. Özellikle silah atılması ve abartı egzoz konularında çalışmalar gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın uygulamalara tepkisi olumlu oldu. Emniyet güçleri olarak Sapanca'nın adının olumsuzluklarla anılmaması için büyük özen gösteriyoruz. İlçe genelindeki denetimlerimizi arttırarak sürdürüyoruz. Halka karşı hiçbir şey yapamazsınız, halkla birlikte yaparsınız. Polisin tek başına başarılı olması çok zordur. Halkla birlikte zorluklar aşılır, sorunların üstesinden gelinir. Kapımız herkese açık, bize gelmekten çekinmesinler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.