Sakarya

Adapazarı'nda gençler spora teşvik ediliyor

13:46 24 Ekim 2018
Adapazarı'nda gençler spora teşvik ediliyor

Adapazarı Belediyesince gençlerin spora teşvik edilmesi amacıyla başlatılan futbol sahası yapım çalışmaları sürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Güneşler Yenimahalle ve Mahmudiye Mahallesi'nde haziran ayında başlattığı 20 metre genişliğe, 40 metre uzunluğa sahip futbol sahası çalışması tamamlandı.

Çim işleminin yapıldığı tesis, çevre düzenlemelerinin ardından hizmete açılacak.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yaptığı açıklamada, tesislerin, gençleri alkol, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı ve başarılı bireyler olarak yetişmelerine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Tesislerin hayırlı olmasını dileyen Dişli, "Gençlere yapılan yatırımı, geleceğe yapılmış bir yatırım olarak görüyor ve hizmette öncelik veriyoruz." dedi.

Güneşler Yenimahalle Muhtarı Hasan Karakütük de futbol sahasından çok memnun olduklarını dile getirerek, "Mahallemizin ihtiyacı olan gerekli bir hizmetti, başkanımıza bu hizmeti sunduğu için teşekkür ederiz." ifadesini kullandı.

Mahmudiye Mahallesi Muhtarı Vedat Candemir ise genç nüfus olarak kalabalık bir mahalle olduklarını belirterek, "Şehre olan uzaklığı nedeniyle mahallemizin gençlerinin sosyal alan ihtiyacını Başkanımıza ilettik. Başkanımız, hemen ekiplerine talimat verdi. Kısa süre içerisinde mahallemize futbol sahası yapıldı. Başarılı çalışmadan dolayı Başkanımıza ve ekibine mahallem adına teşekkür ederim." diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.