Sakarya

Aç kalan köpekler öyle bir şey yaptı ki...

16:10 16 Kasım 2018 4 Yorum Var
Aç kalan köpekler öyle bir şey yaptı ki...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bulunan bir kafeteryanın bahçesine giren köpekler, bahçede bulunan sandalyeleri parçaladılar.



Kaynarca Merkez Mahallesi'nde bulunan kafeteryasına gelen işletmeci Murat Hazer, iş yerine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Kafeteryanın bahçesinde bulunan sandalyelerin köpekler tarafından parçalandığını gören Hazer, sokak köpeklerinin toplatılması için yetkililerden yardım istedi. 

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • ARSLAN 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın yetkili arkadaş demekki hayvanlar gerçekten aç bizlerde elimizden geleni yapmamız gerekiyor sayğılarımızla
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Tankut 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir hayvan girmiş olsaydı bütün sandalyeler parçalanmıştı. Bu hayvanlar yine iyi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • BURSA 5 yıl önce Şikayet Et
    hayvanları toplatmak yerıne kafeden artan yıyeceklerı uygun bır yere koymanı buda beledıyelrın yapacagı besleme noktaları olabılır ayrıca besleme noktaları yoksa beledıyeden toplatılması yerıne bunların yapımı ıstenebılır sız toplanan hayvanların nereye gorurutldugunu veya atıldıgını bılıyormusunuz ben dıyeyım bılmıyorsanız ya ac susuz kalıp ölecekleri ya sehir çöp alanlarına yada dag baslarına atılıyor buralara atılan hayvanların vebalini nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz merak ediyorum ... saygılarımla
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • KEMAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Başıboş köpeklerle ilgilenen bir birim yok muydu bu olay olmadan önce.... Ben o birim amirini merak ettim acaba haftada bir gün sıcak odasından çıkıp vazifesi gereği ortalığı kolaçan ediyor mu?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.