Sakarya

Gelen cezayı görünce şaşkına döndü

07:35 11 Nisan 2019 12 Yorum Var
Gelen cezayı görünce şaşkına döndü

Otobanda emniyet şeridine aracını park ederek tuvaletini yapan sürücüye bin 2 lira para cezası kesildi. Olaydan 4 gün sonra evine gelen cezayı görünce şok yaşayan sürücü, "Biz emekli adamız bunu nasıl ödeyeceğiz itiraz edeceğim" dedi.

Adapazarı’ndan İstanbul'a gelmek için yola çıkan sürücü Hacı Amanet Dilovası'na geldiğinde tuvaleti geldi. Çevresinde dinlenme tesisi bulamayan sürücü, otobanda emniyet şeridine dörtlüleri yakarak aracını park etti. Tuvaletini yeşillik alana yapan sürücü, ardından yola devam etti. İstanbul’a evine gelen Hacı Amanet, 4 gün sonra gelen ceza ile şok yaşadı.

Tuvaletini yol kenarına yapan sürücü Amanet’e EDS kameralarından bin 2 lira para cezası kesildiği ortaya çıktı. Cezanın kesilme sebebi ise sürücünün haksız yere emniyet şeridini kullanması olduğu belirtildi.

“40 YIL DÜŞÜNSEM AKLIMA GELMEZDİ”

Evine ceza gelmesiyle şok olan Hacı Amanet, “Emniyet şeridine girdim. Bir su döküneyim dedim. Bin 2 TL ceza geldi. Cezayı görünce şok oldum. Görmedim, fark etmedim o an aklıma gelmedi. Çok sıkıştım girdim yani.

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Ben böyle bir şey görmedim. Bu ne böyle dünya tarihinde bir ilktir herhalde. Biz emekli adamız bunu nasıl ödeyeceğiz kalp krizi geçirecektim. O hatayı bir daha yapmam. Tesise yaklaşınca tuvaletimi yaparım. İtiraz edeceğim. Bunu nasıl ödeyeyim” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha yapmaz ...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    iy olmuş. terbiyesiz. nerede dinlenme tesisi yok. az bile vermişler.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • alp 4 yıl önce Şikayet Et
    en pahalı tuvalet...rekorlar kitabına girer...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Öğretmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Gayet acil bir durummuş. Nesine ceza yazmışlar. Görevli memurların kanaatine göre mi ceza yazılıyor?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    yuh, dinlenme tesisi falan yok mu? buna gülerim sadece, ayrıca eşek kadar yazıyor EDS diye, o yoldan uzunca bir süre gitmiş olabilir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.