Sakarya

Eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü

05:29 01 Haziran 2019 20 Yorum Var
Eski koca vahşeti! Başından vurularak öldürüldü

Adapazarı'nda, kuaförde çalışan Esra Toprak (32), hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eski eşi Cesur K. tarafından başından tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, saat 17.00 sıralarında, Çark Caddesi'ndeki apartmanda bulunan kuaförde meydana geldi. Daha önce çalıştığı kuaföre bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle yardım etmek için giden Esra Toprak, yanına gelen ikinci evliliğini yaptığı eski eşi Cesur K. ile tartışma başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesiyle Cesur K. yanında getirdiği tabancasını çıkartarak Esra Toprak'a ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunların başına isabet etmesiyle Esra Toprak, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Kuafördekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Toprak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ise Cesur K.'yi gözaltına aldı. Cesur K. bina girişinde alınan güvenlik önleminin ardından çıkartılarak polis aracına bindirildi. Esra Toprak'ın cenazesi otopsi için morga kaldırıldı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Esra Toprak'ın ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, 2'nci evliliğini yaptığı Cesur K. ile bir süre önce ayrıldığı ve hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Çeşitli suçlardan sabıkası olan Cesur K.'nin gece kulüplerinde korumalık yaptığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • Muaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen gel bunları affet,ne affı idam etmek gerekir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sakaryalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaralı ölmedi hastanede yoğunbakımda, bizim basının iş ahlakı bu kadar. Ölüyü diriltir diriyi öldürür
    Cevapla
  • Kalkan Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan bir insanı infaz etmesi çok dehşet verici ....aile yasa kanunu hızlı bir şekilde değişiklik yapılması gerekiyor...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Mantıklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kara kaş kara göz diyerek görünüşe aldanıyorlar. Aslında bir canavarla hayatlarını birleştiriyorlar. İki tarafta problemli. Sonuç ise tam bir facia... Yazık insanımıza.. Bir can gitti.. Neyi çözdü bu cani ruh.
    Cevapla
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Insan öldürenin kendiside öleceyini bilmediyi sürece BU iş düzelmez Kim kimi nasıl öldürdüyse öyle öldürülmelidir bitti BU kanun çıkmak zorunda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.