Anderlecht galibiyeti böyle gördü!

Anderlecht'li futbolcular Galatasaray maçında oyunun kontrolünü bırakmadıklarını söylerken, G.Saray'ın iyi bir takım olduğunu söylediler.

Anderlecht galibiyeti böyle gördü!
Anderlecht galibiyeti böyle gördü!
GİRİŞ 27.11.2014 14:19 GÜNCELLEME 27.11.2014 14:19

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 2-0 yenen Anderlecht'te oyuncular alınan skordan ve oyundan memnun olduklarını açıkladı.

Maç sonu röportajlarında Anderlechtli oyuncular, Galatasaray'ın iyi bir takım olduğunu söylerken, kontrollü oyunlarının galibiyeti getirdiğini söylediler.

Orta sahanın önemli ismi Dennis Praet, takım olarak harika olduklarını belirtti ve ''Takım olarak çok iyiydik. İyi oynadık, özellikle ilk yarıda... Galatasaray iyi bir takım ve onlara karşı alınan 2-0'lık galibiyet oldukça iyi. Bu maç bizim Avrupa'daki en önemli maçlarımızdan biriydi. Genç oyuncularla Avrupa'da neler yapabileceğimiz gösterdik'' ifadelerini kullandı.

Olivier Deschacht ise zaman zaman oyunun kontrolünü kaybettiklerini söylerken, ''Avrupa'daki 80. maçıma çıktım. Bu kariyerimin en önemli anlarından biri. Bunu galibiyetle süslemek daha da güzel. Zaman zaman Galatasaray'a şans verdik ancak şanslıydık ki gol bulamadılar. Daha sonra kontrolü yeniden elimize aldık'' dedi.