Samsun

AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

17:51 27 Ağustos 2015
AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş:

"Özellikle koalisyon görüşmelerinde bulunduğumuz iki partinin yaşanan süreç içindeki tavırları, sorumluluktan kaçtıklarını göstermektedir"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Özellikle koalisyon görüşmelerinde bulunduğumuz iki partinin yaşanan süreç içindeki tavırları, sorumluluktan kaçtıklarını göstermektedir" dedi.

Köktaş, Atakum İlçesi Cami ve Yalı Mahallesi'nde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Köktaş, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Genel seçimler ve sonrasında gerçekleşen koalisyon çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Köktaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve AK Parti'nin bütün iyi niyetli çabalarına rağmen koalisyon hükümeti kurulamadığı için 1 Kasım'da seçimin yenileceğini belirtti. 

Köktaş, şunları kaydetti:

"AK Parti 7 Haziran'dan itibaren tutumlu ve kararlı tavrıyla ülkeyi bir an olsun hükümetsiz bırakmadı. AK Parti olarak en başından beri kararlı ve tutumlu bir duruş sergiledik. Bu süre içinde yaşananlar aziz milletimizin gözleri önünde cereyan etmiştir. Bütün yollar tüketildikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Anayasamızın son çare dediği, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı karar ile beraber seçimlerin yinelenmesi yoluna girdik. Özellikle koalisyon görüşmelerinde bulunduğumuz iki partinin yaşanan süreç içindeki tavırları, sorumluluktan kaçtıklarını göstermektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.