Samsun

Samsunspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı

22:05 27 Ağustos 2015
Samsunspor, Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 29 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesislerindeki antrenmana koşu ile başladı. Taktik ağırlıklı çalışma yapan kırmızı-beyazlı futbolcular, esneme hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Sakatlığı bulunan Ekigho takımdan ayrı çalıştı.

Hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, yarın uçakla İzmir'e gidecek.

 

- "Samsunspor her zaman hedefi olan bir takımdır"

 

Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Erkut Tutu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Samsunspor'un taraftarı, yönetimi ve futbolcularıyla bir aile olduğunu söyledi.

Aile bir arada oldukça başarının da geleceğini belirten Tutu, "Bugün güçlü olmamızı ve ayakta durabilmemizi, birlik ve beraberlik içinde olmamıza borçluyuz. Hep beraber el ele verip bu tempoda devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Tutu, kulübün sorunları olduğunu anımsatarak, "Elimizden geldiği kadarıyla sorunları çözmeye çaba sarf ediyoruz. Kulübümüzü kimseye mahcup etmeden, fakir edebiyatı yapmadan, düzgün bir şekilde götürmeye çalışıyoruz. Kulübümüze destek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Tutu, Karşıyaka maçıyla ilgili de "Futbolda üç sonuç var ama hiçbir zaman hedefimizden kopmamamız gerekiyor. Tabi ki başarı herkesin isteğidir. Samsunspor her zaman hedefi olan bir takımdır. Karşıyaka maçından iyi bir sonuçla döneceğimizi ümit ediyorum" şeklinde ifadeler kullandı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.