Samsun

Müdür yardımcısı okulunu boyayarak eğitim öğretime hazırlıyor

10:58 01 Eylül 2015
Müdür yardımcısı okulunu boyayarak eğitim öğretime hazırlıyor

 Kavak Merkez Şehit İlhan Kuşan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Atilla Sarı, okulunu eğitim öğretime hazırlıyor.

Okuldaki görevliler tatildeyken okulun boya, badanasını yapan Sarı, görenlerin de takdirini topluyor.

Sarı, eğitim öğretim yılının yaklaşması nedeniyle binadaki kirli, lekeli yerleri boya, badana yaparak, okulu yeni eğitim ve öğretim dönemine hazırladığını söyledi.

İdarecilik yaptığı okula bu şekilde hizmet ettiği için mutlu olduğunu söyleyen Sarı, "Okulumuzun iç ve dış duvarlarının bazı kısımları kirli ve lekeli olduğundan hoş görünmüyordu. Zaten okulda bekliyordum. Boya ve fırça alarak okulumuzun lüzumlu kısımlarını boya, badana yapıyorum. Bu sayede hem boş zamanlarımı değerlendiriyorum. Hem de okulumuzu yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyorum" dedi.

Müdür Yardımcısı Orhan Doğan ve gönüllü öğretmenlerin işbirliği ile okulda bakım ve onarım çalışması başlatıldığını ifade eden Yılmaz, şunları dile getirdi:

"Daha önce fayanslardan, laminantlara ve boyalara kadar onarım ve boya işini okul idaresi ve öğretmenlerin gayretleri ile yaptık. Eğitimin kalite noktasında istenilen düzeye gelmesi için okulun iç fiziki görünümünün ve şartlarının da daha iyi olması gerekmekte. Çocukların geleceği için bizler her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.