Samsun

Genel seçime doğru

17:36 01 Eylül 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Çarşamba’da esnaf ziyaretinde bulundu.

Rıdvanpaşa Camisi bahçesinden ziyaretlerine başlayan Kurt, ziyaretlerini Uzun Çarşı’da sürdürdü, vatandaşların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi.

7 Haziran seçimlerinin ardından hükumetin kurulamadığını ve 1 Kasım’da ülkenin tekrar seçime gideceğini söyleyen Kurt, partisine destek isteyerek şunları dile getirdi:

"7 Haziran seçimleri sonrası teşekkür ziyaretleri için fırsat bulabildim. Ancak koalisyon hükumetinin kurulamamış olması nedeniyle 1 Kasım’da tekrar seçim var. Bu ülkenin sorunları var ve bu sorunların çözümü de koalisyon ile mümkün görünmüyor. Tek başına iktidar olabilmemiz için vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. 7 Haziran’da halkımız bize bir uyarı yaptı ve bizler de bunun bilincindeyiz. Şimdi halkımızdan tek başına iktidar için destek bekliyoruz. Bugüne kadar AK Parti iktidarları nasıl halk için çalıştıysa bundan sonra da bunun gerçekleşmesi için halkımızın desteğini istiyoruz."

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a ziyaretlerinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.