Samsun

Maçın ardından

23:34 03 Ekim 2015
Maçın ardından

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Ümit Özat, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldıkları maçta kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak istedikleri 3 puanı alamadıklarını ifade etti. 

Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, pozisyona giren ve kaçıran tek takımın Samsunspor olduğunu belirterek, "Takımın başında olduğum için söylemiyorum. En az iki veya 3 net pozisyon vardı. Olmadı mı olmuyor bazen. Ama bu maçlarda yenemiyorsan, yenilmemeyi de bileceksin. Namağlup şekilde devam ediyoruz. Bu puanların değerini ilerleyen süreçte çok daha iyi anlarız. Güzel bir maç oldu, oyuncularımı tebrik ederim" diye konuştu.

1461 Trabzon maçında kırmızı kart gören Famoussa Kone'ye 3 maç ceza verilmesini eleştiren Özat, şöyle devam etti:

"Demokratik bir ortam yaratamıyoruz. Buradan verilen kararın yanlış olduğunu söylediğinizde, tuhaf tuhaf tepkiler geliyor. Hemen kavgacı adam imajı yaratılıyor. Bugün federasyonda görev yapanlar, kendileri de kulüplerde görev yaptıklarında ve canı yandıklarında bizim gibi aynı davranıyorlardı. Dolayısıyla biraz hoşgörülü davranmak lazım. Ne oldu da 3 maçlık ceza verildi. Tabii ki yönetimimiz karara itiraz edecektir. Bu anlamda Samsunsporumuzun hakkını korumamız ve kollamamız gerektiğini düşünüyorum."

 

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Samsunspor'un iç sahada seyircisinin desteğiyle iyi mücadele eden bir takım olduğunu dile getirdi.

Maçın ilk 25 dakikasına kadar iyi oynadıklarını anlatan Kutlu, şunları kaydetti:

"Bu dakikadan sonra Samsunspor daha üstün oynadı. İkinci yarı iyi mücadele oldu. Son 15 dakikasına kadar kafa kafa giden bir maçtı. Son 15 dakika Samsunspor daha fazla pozisyon üretti. Öndeki oyuncuları Ofoedu çok etkiliydi. Boş bıraktığınız zaman tehlike yaratan oyuncu. Fazla pozisyon vermedik. Samsunspor'un da duran toplar dışında net pozisyonu yoktu. Kazanmak için gelmiştik, deplasmanda Samsunspor karşısında bu atmosferde 1 puanda iyidir."

 Kutlu, zorlu fikstürü geride bıraktıklarına dikkati çekerek, "Ligin en iyi takımlarıyla deplasmanda mücadele ettik. İnşallah, bundan sonra hem futbol olarak hemde oyun anlamında daha da gelişeceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.