Samsun

Genel seçimleri doğru

15:13 10 Ekim 2015
Genel seçimleri doğru

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Havza'da partisinin seçim çalışmalarına katıldı.

Usta, seçim çalışmaları kapsamında Havza'da bazı sivil toplum örgütlerini ve esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Partisinin seçim beyannamesi hakkında bilgi veren Usta, "7 Haziran seçiminde yer alan ekonomik vaatler aynı şekilde korundu. Huzurlu ve güvenli gelecek sloganı ile çıktığımız yolda inşallah MHP kadroları görev başına gelecek" dedi.

Çözüm sürecinin her zaman karşısında olduklarını ifade eden Usta, bu işin yürümeyeceğini söylediklerini, gelinen noktanın haklılıklarını gösterdiğini kaydetti.

Usta, "Teröristle müzakere değil mücadele edilir. PKK, aldığı silah bırakma kararı ile iktidara mesaj gönderiyor. AKP'nin de istediği bu. Bu bölgeden gelecek oylar ve malum partinin desteği ile yeni anayasa" diye konuştu.

Usta, Ankara'da yaşanan patlamayla ilgili olarak, şöyle konuştu:

"Bu tür eylemler ülkemizi bölmek isteyen hainler ve ülkemiz üzerinde menfaatleri olan dış güçlerin hesabına gelmekte, terör oyununu ülkemiz üzerinde oynamaktadırlar. Türk milleti olarak bu oyuna asla gelmeyeceğiz, bu ülkeyi asla böldürmeyeceğiz. Yaptığımız tüm mücadele bunun için.

Ülkemizde maalesef çok büyük asayiş ve istihbarat zafiyeti var. Yabancı istihbarat birimleri ülkemizde cirit atıyor. Bugüne kadar emniyete ve askere sahip çıkmayan iktidar partisi bayrak üzerinden siyaset yapıyor. Nerede o sahip çıktığınız istihbarat teşkilatı, ne iş yapıyorlar? PKK hükümeti kandırdı, cemaat hükümeti kandırdı. Şimdi sırada bu hükümeti kim kandıracak? ABD mi, Rusya mı? Bu parti 13 yıldır iktidarda. Ülkemizin geleceği için milliyetçi kadrolara ihtiyacı var. Yani Milliyetçi Hareket Partisi'ne ihtiyaç var."

Usta, daha sonra Havza'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İdris Karaca'nın cenaze törenine katılarak, yakınlarına başsağlığı diledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.