Samsun

Bafra'da 4 günde 413 ünite kan bağışı yapıldı

10:44 26 Kasım 2015
Bafra'da 4 günde 413 ünite kan bağışı yapıldı

 Bafra Kaymakamlığı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan "Bafra Kan Bağışlıyor" kampanyası kapsamında 4 günde 413 ünite kan bağışında bulunuldu.

Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhlis Yıldırım ve beraberindekiler, ilçede başlatılan "Bafra Kan Bağışlıyor" kampanyasında öncülük sağlayan gönüllülere teşekkür belgesi verdi.

 İlçede 4 günde 413 ünite kan bağışı yapıldığını bildiren Yıldırım, "Bafra nerede ise bir ilke imza attı. Kampanyada 4 günde 413 ünite kan elde edildi. Bu, birçok insanın hayatını kurtarmak demektir. Kan bağışında bulunan tüm Bafralılara teşekkür ederim" dedi.

Yıldırım, kampanyaya öncülük sağlayan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Eczacı Odası Bafra Temsilcisi Ayhan Özcan, Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kadir Albayrak ve iş adamı Dursun Şener ile kurum ve kuruluşlara teşekkür belgeleri verdiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.