Samsun

Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü yeni binasına taşındı

18:57 26 Kasım 2015
Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü yeni binasına taşındı

 Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü yeni binasına törenle taşındı.

Kılıçdede Mahallesi'nde düzenlenen açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Turan Çakır, Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer, Genel Müdür Musa Ülken, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. 

Açılış öncesi konuşan Çimenbiçer, Anadolu Sigorta'nın 90 yıla ulaşan köklü geçmişine vurgu yaptı.  Çimenbiçer, ülkenin her köşesine erişen hizmet ağının, Anadolu Sigorta'yı güçlü yapan özelliklerinden biri olduğuna işaret ederek, "Bugün Samsun'da gerçekleştirdiğimiz bu açılış ile Anadolu Sigorta'nın Karadeniz'deki mevcudiyetini daha da güçlendiriyoruz" dedi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken ise Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü çatısı altında Anadolu Sigorta'nın 114 profesyonel acente ve 58 İş Bankası Şubesi ile sigortalısına hizmet verdiğini söyledi.

Ülken, 2013 yılında genel müdürlük binasında başladıkları yenilenme çalışmalarını bölge müdürlüklerinde devam ettirdiklerini ifade ederek "Amacımız tüm arkadaşlarımızın teknolojik koşullara uygun modern ve fonksiyonel bir ortamda çalışmalarını sağlarken aynı zamanda sigortalılarımızı en iyi koşullarda ağırlamak hızlı ve kaliteli hizmet sunmak" ifadelerini kullandı.

Açılışa ev sahipliği yapan Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceyhan ise Samsun'un sigortalılık potansiyeli hakkında bilgi verdi.  

Konuşmaların ardından katılımcılar açılış kurdelesini keserek bölge müdürlüğü hizmet binasını gezdi.     

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.