Samsun

Samsunlu eleştirmen ve yazar Kenan Koç sevenleriyle buluştu

17:27 29 Kasım 2015
Samsunlu eleştirmen ve yazar Kenan Koç sevenleriyle buluştu

Atakum Belediyesi'nce düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında Samsunlu eleştirmen ve yazar Kenan Koç’u sevenleriyle buluştu.

Atakum Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, eleştirmen ve yazar Kenan Koç’la söyleşi ve imza günü düzenlendi.

Etkinlik öncesi konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, sanata ve sanatçıya verdikleri öneme dikkat çekerek "Kültürel etkinliklere, sanatsal faaliyetlere büyük önem veriyoruz. Bu anlamda seçkin yazarları, sanatçıları sık sık ilçemizde ağırlıyor, halkımızla buluşturuyoruz. Bunlardan bir tanesi de yazarlığa yıllarını vermiş bir ağabeyimiz olan Kenan Koç. Kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduk" dedi.

Söyleşisinde kültürel yozlaşma örnekleri veren ve özellikle gençlerin yetiştirilmesi konusunda herkesin üzerine görevlerin düştüğünü dile getiren Koç ise, "Yaşımın verdiği rahatlıkla, sık sık gençlerle iletişim kurmaya çalışıyorum. Toplu taşıma araçlarında, yolda, bir yerde otururken bile gençleri anlamaya çalışıyorum. 35 yaşındaki bir gence neden evlenmediğini sordum bir gün. Bana ‘Amca ne yapacağım evlenip. Bir göz kırpıyorum kızlar peşimden geliyor’ diye yanıt verdi. Evlenmek istemeyen gence mi, bir göz kırpılınca giden kıza mı üzüleyim şaşırdım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Koç, kitaplarını imzaladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.