Samsun

Havza'da selzedelere 95 bin 500 lira yardım

16:41 11 Aralık 2015
Havza'da selzedelere 95 bin 500 lira yardım

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, 30 Eylül'de ilçede yaşanan selden zarar gören ailelere 95 bin 500 lira nakdi yardım yapıldığını bildirdi.

Kaymakamı Tanrısever, yaptığı açıklamada, sel sonrası oluşturulan komisyon tarafından yapılan tespitler doğrultusunda selzedelere maddi yardımda bulunulduğunu söyledi.

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünden gelen 83 bin 300 lira ile Havza Sosyal Yardımlaşma Vakfından 2 bin 200 lira ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü acil yardım ödeneğinden 10 bin lira olmak üzere 36 haneye 95 bin 500 lira nakdi yardım yapıldığını anlatan Tanrısever, şunları kaydetti:

"Selin yaşandığı günden itibaren devletimiz tüm imkanları ile halkımızın yanında oldu. Bizler de elimizden geldiğince halkımızın yaralarını sarmak için çalıştık. Allah'tan dileğimiz, bir daha böyle doğal afetlerin yaşanmaması. Bu arada ilk günden itibaren bizleri yalnız bırakmayan Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, Valimiz İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz. milletvekillerimiz ve diğer kurum amirlerimiz ve çalışanlarına teşekkür ederim."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.