Samsun

Samsunspor çıkış arıyor

16:39 19 Aralık 2015
Samsunspor çıkış arıyor

PTT 1. Lig'de 4 haftadır mağlup olan Samsunspor'un kulüp futbol şube sorumlusu Metin Ateş, Yeni Malatyaspor maçını kazanarak üzerlerindeki kara bulutları dağıtmak istediklerini söyledi.

Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 haftadır takımın galibiyet alamadığını hatırlattı. Yeni Malatyaspor maçına takımın iyi hazırlandığını dile getiren Ateş, "Kazanarak üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak istiyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor'un son haftalarda çıkış yakaladığını, kendilerinin ise tersine düşüş yaşadıklarını dile getiren Ateş, futbolda zaman zaman iniş ve çıkışlar olacağını, böyle durumlarda takım olarak dik durabilmenin önem taşıdığını belirtti.

Güçlü bir camia olarak her zaman takım ve teknik heyetin yanında olduklarını vurgulayan Ateş, şunları kaydetti:

"Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Ligin ilk devresini 29 puanla kapatmak istiyoruz. Bunun için öncelikle Yeni Malatyaspor maçında sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmalıyız. Ligin son maçında ise evimizde Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Bu maçı da kazanırsak devreye 29 puanla ilk ikide girme şansımız olabilir. Dolayısıyla bu 2 maçın önemi büyük."

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.