Samsun

Kastamonu Belediyespor'da transfer

16:04 22 Aralık 2015
Kastamonu Belediyespor'da transfer

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Karadağlı kaleci Sonja Barjaktaroviç'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı

Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, Karadağlı kaleci Sonja Barjaktaroviç'i transfer etti.

Hentbol kariyerine Montenegro’nun Berane Kulübü'nde başlayan Karadağlı kaleci 29 yaşındaki Sonja Barjaktarovic, kendisini sezon sonuna kadar Kastamonu Belediyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Son olarak 2015 Bayanlar Hentbol Dünya Şampiyonası'nda ülkesinin milli formasını giyen Barjaktarovic, sezonun ilk yarısında Osmangazi Belediyespor'un kalesini korudu.

Kastamonu Belediyespor Transfer Komitesi Üyesi ve Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, yaptığı açıklamada, Avrupa'nın önemli ve başarılı kalecilerinden birini transfer ettiklerini söyledi.

Barjaktarovic'in ikinci yarıda hem Avrupa Kupası hem de Süper Lig'de takıma önemli katkı vereceğine inandığını dile getiren Babaş, "Özellikle ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Liderle aramızda iki puan var, sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda hemşehrilerimiz ile şampiyonluğu doyasıya kutlarız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.