Samsun

Türk Kızılayı'ndan evi yanan vatandaşa yardım eli

17:00 13 Şubat 2016
Türk Kızılayı'ndan evi yanan vatandaşa yardım eli

Türk Kızılayı Havza Şubesi tarafından geçen aralık ayında yangın sonucu evi kullanılmaz hale gelen kişiye yardım yapıldı.

Çamyatağı Mahallesi'nde geçen yıl aralık ayında çıkan yangın sonucu evi ve içerisindeki eşyaları kullanılmaz hale gelen Kadir Akça'ya Türk Kızılayı Genel Merkezi'nden gönderilen giyecek, gıda ve temel tüketim maddelerinden oluşan yardım kolileri teslim edildi.

Türk Kızılayı Havza Şube Başkanı Ahmet Asiltürk, Kızılay'ın imkanlar dahilinde herkese yardımcı olmaya çalıştığını söyledi. Görevlerinin darda olana yardım elini uzatmak olduğunu vurgulayan Asiltürk, "Kış günü mağdur düşen aileye bir nebze olsun destek vermeye çalıştık. Geçtiğimiz günlerde çıkan yangında bütün eşyalarını kaybeden kardeşimize battaniye, mutfak seti başta olmak üzere Türk Kızılayı tarafından gönderilen yardımları teslim ettik. Allah kimseyi böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Akça da "Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. Soğuk kış gününde bizlere sahip çıkan herkese ve Türk Kızılayı'na çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.