Samsun

Öğretmenlere ilham verdi

14:17 22 Mart 2016
Öğretmenlere ilham verdi

Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi konferans salonundaki konferansın açılışında konuşan Eğitim-Bir-Sen Vezirköprü Temsilcisi Ahmet Yılmaz, ilçedeki bin 300 öğretmenin yarısının sendikalarının üyesi olduğunu belirtti.

Vezirköprü'de görev yapan okul müdürleri, öğretmen ve velilere, eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya tarafından "İlham veren öğretmen" konulu konferans verildi.

Yetkili sendika olarak öğretmenlerin, okuyan, sorgulayan, iletişimi güçlü, işbirliğine açık, çağın gerektirdiği bilgi ve teknoloji ile donanmış, misyonunun farkında örnek insanlar olmasını istediklerini anlatan Yılmaz, bu amaçla bu tür programlar düzenlediklerini kaydetti.

Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu ise "öncü medeniyet, güçlü sendika, güçlü Türkiye" diye yola çıktıklarını dile getirdi. Ülkeyi ve dünyayı değiştirmeye talip olduklarını belirten Güneysu, "Bu güce sahibiz. Biz bu gücümüzü inancımızdan alıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Kapaklıkaya, "İlham veren öğretmen" konulu konferansını sundu.

Konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ile öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.